Workshops kinderfeestjes

Maak uw eigen sieraden tijdens de workshop sieraden maken voor volwassenen of kinderen.
Flaredesign is een eenmanszaak gespecialiseerd op grafische vormgeving en het ontwerpen van unieke creaties zoals handgemaakte sieraden. Ik ben Eveline en run al 7 jaar met trots FlareDesign. Ik geef regelmatig workshops in de omgeving van Amersfoort en omstreken en sta op evenementen en festivals om handgemaakte sieraden te verkopen. 

Hoe verloopt een workshop 
Het is mijn doel om elke deelnemer van de workshop af te laten sluiten met een eigen creatie waar men trots op kan zijn en met plezier kunnen gaan dragen of cadeau kunnen gaan doen aan iemand anders. Natuurlijk staat gezelligheid en vrolijkheid ook voorop tijdens de workshops. 

Vooraf aan de workshop geef ik tips over de vormgeving en het gebruik van techniek om zo samen mooie creaties te gaan maken. Tijdens de workshop geef ik begeleiding en geef ik een helpende hand waar nodig. Een workshop van FlareDesign is geschikt om te boeken voor vrijgezellenfeestjes, personeelsfeesten, familiefeesten, kinderfeestjes of bijvoorbeeld voor een gezellige vriendinnendag. Ik neem altijd veel uiteenlopend materiaal mee wat volop gebruikt kan worden tijdens de workshop. Hierbij kunt u denken aan rijk gevulde letterbakken met kralen en bedels. Er zijn ook altijd materialen beschikbaar als touw, koord, veertjes, bloemetjes, sieraad onderdelen en het nodige gereedschap. Vooraf aan de workshop dek ik afhankelijk van de mogelijkheden en de ruimte een vrolijk gedekte tafel(s). Elke deelnemer start op een eigen werkplek met een startpakketje, werk bord en een liniaal. 

Kinderfeestjes 
Wat we gaan maken hangt af van de leeftijd. Ik doe dit dan graag in overleg met de ouders of verzorgers. Vaak werk ik met zelfmaakpakketjes in de leeftijd van 6 t/m 9 jaar. Dit is een extra doosje naast de letterbaken en losse materialen waar alles al in zit wat de kinderen nodig hebben tijdens de workshop. Zo verloopt het soepel en is het voor de kinderen makkelijk om keuzes te kunnen maken. Met de pakketjes kunnen de kinderen in ieder geval drie armbandjes maken of een ketting, ze kunnen de ontwerpen aanpassen en aanvullen met het materiaal wat op tafel staat. Heeft de jarige speciale wensen zoals bijvoorbeeld het maken van oorbellen of haaraccessoires, dan kan ik in overleg met u de inhoud van de workshop aanpassen. 

Workshop voor volwassenen 
Gaat het om een groep volwassenen dan hebben we qua techniek meer mogelijkheden. U kunt denken aan rijg technieken waar we dan voornamelijk de kralen en bedels voor zullen gebruiken. Gaan we aan de slag met gereedschap dan zijn de mogelijkheden tot het vervaardigen van unieke creaties wat ruimer en uitdagender. Dit alles hangt af van de creativiteit van de groep en dit probeer ik vooraf zo goed mogelijk te pijlen bij de organisatie. We spreken dan samen af wat we gaan maken tijdens de workshop. Vaak maken we armbanden en kettinkjes, maar u kunt ook kiezen voor sleutelhangers, haaraccessoires of bijvoorbeeld oorbellen. Ik zorg voor een goed plan, geschikt materiaal en een ruime hoeveelheid aan keuze. Heeft u aanvullende ideeën laat het mij gerust weten dan pas ik me hier met FlareDesign zoveel mogelijk naar aan. 

Workshop boeken bij FlareDesign
U kan de workshop van FlareDesign boeken door te mailen naar eveline@flaredesign.nl. 

Ik wil dan graag van u weten: 

- welke datum en tijd gewenst is voor de workshop 

- om hoeveel personen het gaat 

- contactgegevens

- wat de gemiddelde leeftijd van de groep zal zijn 

- de locatie waar de workshop plaats zal vinden 

- omschrijving van de parkeergelegenheid bij locatie 

- een omschrijving van de beschikbare ruimte 

- wat uw aanvullende vragen of wensen zijn. 

Aan de hand van uw informatie en ideeën kan ik een prijsindicatie opgeven. In de meeste gevallen gaat het om een bedrag van 12 euro per deelnemer (vanaf zes personen). Dit is inclusief al het materiaal, begeleiding en de reiskosten.

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein